tiistai 12. maaliskuuta 2013

Ensimmäinen päivitys

Koska monella on nykyään tapana pitää internetissä päiväkirjaa, minäkin päätin sitten lähteä leikkiin mukaan. En sen takia, että saisin jonkun lukemaan päiväkirjaani, vaan siksi, ettei tässä Kiljusten herrasväessä mikään kuitenkaan pysy salassa, niin miksei sitten kertoa yksityisasioitaan saman tien vaikka ihan kaikille.

On se niin käsittämätöntä, että ennen päiväkirjoissa oli lukot ja salaisuuksia säilytettiin visusti patjan välissä, vaan nytpä sitten avaudutaan kaikesta julkisesti seksielämää myöten. Itse en kyllä aio moisilla muita piinata nyt, enkä tulevaisuudessa, mutta ihan vain tiedoksi kaikille, semmoinen ei ole normaalia.

Facebookissa olen huomannut myös saman ilmiön. Kerrotaan rahatilanne, vauvatilanne, unirytmi ja sitten vanhempien sukulaisten vatsantoiminta on tullut liiankin tutuksi. Ehkä silti säälittävyyden huippu on kännipostaukset.

Murrosikäinen poikani kysyi, että miksi et säädä niitten ärsyttävien ihmisten postauksia niin, että et niitä näe, mutta mitä iloa sitten enää facebookista olisi? Tai näkeehän sieltä miten kivasti on viiniä nautittu hyvässä seurassa laihana juuri hiihtolenkiltä palanneena. Niin varmaan joo.

No, mutta nyt koira on oksentanut seitsemänvuotiaan päiväpeitolle ja leikki-ikäinen kävi kierimässä sen päällä. Semmosta arkea sitten taas.

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Ja tervetuloa mukaan blogimaailmaan!
  Eksyin tänne kun joku oli linkkilistasi kautta vieraillut blogissamme (niitä on ihan hauska seurailla että mistä kaikkialta lukijat tulevat..).

  Kiinnostaisi kovasti tietää miten itse eksyit blogiimme?

  Mutta jäämme mielenkiinnolla lukemaan sinun kuulumisiasi! :)

  VastaaPoista
 2. Eksyin bolgiinne, kun selailin äitiydestä kertovien blogien linkkilistaa... Ja mikäs sen äidinpää, kun kaksi äitiä kerralla... Mielenkiinnolla jään jännittämään esikoisenne syntymää! :)

  VastaaPoista